ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum rehabilitace RHT

Nepřístupný
Kontakty

Pod Marjánkou 1906/12
Praha 6

telefon +420 233358931


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Centrum rehabilitace se nachází v přízemním pravém křídle budovy Polikliniky Pod Marjánkou.

K vstupním dveřím vede přímá jednoramenná rampa (sklon 10 %, šířka 190 cm, délka 750 cm) bez madla. Rampa není zakončena horní podestou a zasahuje až ke dveřím. Vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka 91 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 132 cm) je umístěna vpravo u dveří.

Z prostorné vstupní haly vedou do interiéru dvoukřídlé dveře (šířka 2x 64 cm), před kterými jsou +2 schody. Pro jejich kompenzaci jsou k dispozici ližiny (sklon 18 %, šířka ližin 17 cm, délka ližin 150 cm).

Interiér:

Vpravo nad schody je recepce (pult výška 97 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody a dveře do ordinací jsou široké min. 80 cm.Vybavení čekárny tvoří židle a dětský koutek. K dispozici je přístupná toaleta uvnitř oddělení.

Výtah:

Převýšení je řešeno rampou a ližinami (viz Vstup).

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 186 cm, hloubka 186 cm) je samostatná a nachází se ve zvýšeném přízemí u ordinací. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 121 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Dvě vyhrazená parkovací stání jsou umístěna před budovou polikliniky.

Galerie:
Centrum rehabilitace RHT   Centrum rehabilitace RHT   Centrum rehabilitace RHT   Centrum rehabilitace RHT   Centrum rehabilitace RHT
Mapa