ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Briliant - hostel a prostory k pronájmu

Částečně přístupný
Kontakty

Náchodská 708/79
Praha 20

telefon +420 281861541


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

HOSTEL

Prostory hostelu jsou součástí bývalého průmyslového areálu, pokoje jsou umístěny ve dvou objektech (A, C). Recepce se nachází v samostatném objektu s přístupem přes +3 schody. Zvonková signalizace (výška 133 cm) je až nad schody. Objekt A je přístupný jednokřídlými dveřmi (šířka 89 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Před objektem C je +1 schod (výška 13 cm). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 72 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

PROSTORY K PRONÁJMU

V objektu B je k dispozici prostorná společenská místnost, využívaná např. pro konání firemních akcí. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 93 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

HOSTEL

V přízemí obou objektů (A, C) je k dispozici celkem 16 pokojů s hygienickým zázemím bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu. Manipulační prostor je dostatečný.

PROSTORY K PRONÁJMU

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. Společenská místnost je vybavena stoly s možností podjezdu (výška 66 cm). K dispozici je upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 168 cm, hloubka 179 cm) je samostatná a nachází se u společenské místnosti. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 96 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 6/2017

Galerie:
Briliant - hostel a prostory k pronájmu   Briliant - hostel a prostory k pronájmu   Briliant - hostel a prostory k pronájmu   Briliant - hostel a prostory k pronájmu   Briliant - hostel a prostory k pronájmu
Mapa