ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Jatka 78

Částečně přístupný
Kontakty

Jateční 1530/33
Praha 7

telefon +420 775402027


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Multikulturní prostor Jatka 78 se nachází v areálu Pražské tržnice. Část komunikací v areálu tvoří hrubá dlažba. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 113 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace není k dispozici.

Interiér:

Od vstupu do haly s kavárnou a pokladnou (pult výška 80 cm) klesá krátký nájezd (sklon 16 %). Hala slouží jako foyer. Divadelní sál je přístupný dvoukřídlými dveřmi, v době uvádění do sálu jsou otevřena obě křídla (průjezd 150 cm). Hlediště je řešeno stupňovitě, místo pro diváky na vozíku je v přední volné řadě.

Výtah:

Celý prostor se nachází v přízemí.

WC:

Upravená toaleta je součástí WC muži a nachází se v přízemí.

Kabina (dveře šířka 110; kabina šířka 271 cm, hloubka 134 cm) má jednokřídlé posuvné dveře. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 150 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

K dispozici jsou 4 vyhrazená parkovací stání, umístěná na parkovišti v areálu tržnice cca 100 m od vstupu.

Galerie:
Jatka 78   Jatka 78
Mapa