ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kulturní dům Ládví

Nepřístupný
Kontakty

Burešova 1661/2
Praha 8

telefon +420 286007301


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Objekt KD Ládví se nachází na vyvýšeném ochozu, který je ze směru od metra Ládví přístupný přes +7 schodů. Přístup bez převýšení je možný obchozí trasou z ulice Binarova a Hlaváčova.

Hlavní vstup do objektu směrem k velkému sálu tvoří dvoukřídlé trvale otevřené dveře (šířka 2x 70 cm). Ze zádveří (šířka 478 cm, hloubka 199 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, obě křídla se otevírají automaticky směrem do zádveří.

Vedlejší vstup do objektu slouží pro přístup k pronajímatelným učebnám A a B. Vstup se nachází v levé části budovy a je tvořen dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 55 cm), otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

V přízemí u hlavního vstupu je k dispozici šatna (pult výška 96 cm) a upravená toaleta. Hlavní sál se nachází v nepřístupném 1. patře, propojení s přízemím je možné pouze schodištěm. Vstup do sálu je v době konání akcí otevřeným průchodem (šířka min. 160 cm). Sál je vybaven mobilními židlemi a pódiem s +6 schody.

Pronajímatelné učebny A a B se nachází rovněž v nepřístupném 1. patře u vedlejšího vstupu. Učebna A má jednokřídlé vstupní dveře (šířka 80 cm) a učebna B dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 45 cm). Manipulační prostor je dostatečný.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 274 cm, hloubka 230 cm) se nachází v oddělení WC ženy u šaten v přízemí. Označené dveře do chodby jsou jednokřídlé (šířka 90 cm). Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (prostor pro vozík šířka 97 cm) i zleva (prostor pro vozík šířka 83 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

K dispozici je 1 vyhrazené parkovací stání, umístěné na parkovišti u objektu v ulici Hlaváčova.

Poznámky:

Mapováno 12/2015.

Galerie:
Kulturní dům Ládví   Kulturní dům Ládví   Kulturní dům Ládví   Kulturní dům Ládví   Kulturní dům Ládví   Kulturní dům Ládví
Mapa