ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Městské divadlo Mladá Boleslav

Nepřístupný
Kontakty

Palackého 263
Mladá Boleslav

telefon +420 326734990


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

VELKÁ SCÉNA

Před hlavním vstupem je schodiště (+11 schodů), které lze obejít točitým kočárovým vjezdem s obtížnou kombinací podélného (15 – 20 %) a příčného (8 - 13 %) sklonu. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 71 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 165 cm, hloubka 107 cm) vedou do foyer trvale otevřené dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 140 cm).

MALÁ SCÉNA

Vstup na malou scénu se nachází na severní straně objektu divadla. Ke vstupu klesá krátké schodiště (-4 schody), které kompenzuje dvouramenná zalomená rampa (1. úsek sklon 8,5 %, šířka 150 cm, délka 350 cm; 2. úsek sklon 6 %, šířka 150 cm, délka 480 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 68 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

VELKÁ SCÉNA

Za vstupem se nachází pokladna (pult výška 85 cm) a šatna (pult výška 80 cm). Vedle šatny je k dispozici upravená toaleta. Z foyer vedou do sálu dvoukřídlé dveře (šířka průjezdu 136 cm), v době uvádění do sálu jsou otevřena obě křídla. Hlediště je uspořádáno stupňovitě. Vyhrazený prostor pro diváky na vozíku (šířka 127 cm, hloubka 87 cm) se nachází ihned za vstupem do sálu zhruba v polovině hlediště.

MALÁ SCÉNA

Ve foyer se nachází pult šatny (výška 91 cm) a upravená toaleta. Přístup k sálu je přes další -4 schody, které jsou nedostatečně kompenzovány mobilními ližinami (sklon 25 %, délka 250 cm). Ližiny na základě domluvy předem instaluje personál divadla. Do sálu vedou dvoukřídlé dveře (šířka průjezdu 144 cm), v době uvádění do sálu jsou otevřena obě křídla. Sál tvoří rovná plocha s mobilními židlemi, které lze uspořádat dle domluvy.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

WC u velké scény

Přístupná toaleta (dveře šířka 82 cm; kabina šířka 238 cm, hloubka 191 cm) je samostatná a nachází se ve foyer. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 170 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

WC u malé scény

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 154 cm, hloubka 161 cm) je samostatná a nachází se v chodbě u foyer. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 91 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání, umístěná na parkovišti u vstupu na malou scénu.

Galerie:
Městské divadlo Mladá Boleslav   Městské divadlo Mladá Boleslav   Městské divadlo Mladá Boleslav   Městské divadlo Mladá Boleslav   Městské divadlo Mladá Boleslav   Městské divadlo Mladá Boleslav
Mapa