ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Park Na Jezerce

Zeleň
Kontakty


Praha 4





Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Popis:

Přístupové cesty

Park se nachází mezi ulicemi Na Jezerce, Jaurisova a Družstevní ochoz a jeho svažitý terén vychází z podoby původní rokle.

Nejlepší přístup do parku je z křížení ulic Jaurisova a Dolní ze směru od tramvajové a autobusové zastávky Pod Jezerkou. Ve směru do centra je tramvajová i autobusová zastávka přístupná z upraveného ostrůvku, ve směru Spořilov je tramvajová zastávka nepřístupná, autobusová zastávka je s nástupem z chodníku (výška nástupní hrany 16 cm). Ulice Jaurisova směrem ke vstupu do parku je v podélném sklonu (8 – 10 %).

Pro příjezd vozidlem je možné využít vyhrazená parkovací stání u Divadla Na Jezerce a dále pohodlně pokračovat do parku.

Nevhodné vstupy do parku jsou z ulice Na Jezerce ze směru od autobusové zastávky Sdružení (proměnlivý příčný sklon až 5 % a podélný sklon 2 – 4 %), přístup do parku je pouze přes neupravený obrubník. Nevhodný vstup je i z ulice Družstevní ochoz (obtížný podélný sklon až 25 % nebo schodiště).

Areál

Páteřní parkové komunikace mají povrch z kvalitního asfaltu a většinou táhlý obtížný sklon (10 – 12 %). V horní části parku se nachází oplocené dětské hřiště s herními prvky rozmístěnými nad plochou z písku. Lavičky jsou přístupné z asfaltu. Zhruba v polovině délky parku se nachází Divadlo Na Jezerce. V dolní části parku se kromě dalšího dětského hřiště nachází i sportovní hřiště s umělým povrchem a mobilní běžné WC.

Hygienické zázemí

K dispozici je pouze běžné mobilní WC. Upravená toaleta je součástí budovy Divadla Na Jezerce.

Parkování

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání, umístěná na parkovišti u Divadla Na Jezerce.

Galerie:
Park Na Jezerce   Park Na Jezerce   Park Na Jezerce   Park Na Jezerce   Park Na Jezerce
Mapa