ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Malé náměstí 219
Rokycany




email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Dlažba před vstupem vytváří vyrovnávací nájezd (sklon až 8 %). Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. K dispozici je čtečka (výška 145 cm) pro vstup do samoobslužné zóny. V samoobslužné zóně je k dispozici vkladový bankomat a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do interiéru vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 88 cm), otevírají se mechanicky směrem z klientské haly.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 79 cm s možností podjezdu (výška 70 cm). Pult pokladny je ve výšce 106 cm. K dispozici je jednací místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) vybavená stoly s možností podjezdu (výška 70 cm). Součástí haly pro klienty je přístupná toaleta. Další jednací místnosti jsou v prvním patře, které s přízemím spojuje osobní výtah.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 80 cm). Klec (šířka 130 cm, hloubka 132 cm) je vybavena zrcadlem. Sklopné sedátko a madlo chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 108 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 194 cm, hloubka 279 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 128 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Na parkovišti před pobočkou se nachází jedno vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 6/2020

Mapa