ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Bankomat ČS

Přístupný
Kontakty

Tř. Václava Klementa 1459
Mladá Boleslav




email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Popis:

Bankomat je umístěn v - 1. patře OC Bondy. Vstup do objektu je možný ze všech čtyř stran, tři vstupy tvoří karuselové dveře (šířka křídla 170 cm). K dispozici je tlačítko pro zpomalení otáčení dveří (výška 85 cm). Čtvrtý vstup ze severní strany od MHD zastávky Václava Klementa tvoří dvoukřídlé dveře, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Patra OC jsou propojena výtahem. Bankomat je volně stojící. Manipulační prostor u bankomatu je dostatečný. Nejvýše umístěné tlačítko je ve výšce 120 cm, čtečka na platební kartu je ve výšce 94 cm, otvor pro platební kartu je ve výšce 100 cm, otvor pro výdej bankovek je ve výšce 79 cm.

Výtah:

Dva totožné výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 130 cm, hloubka 170 cm) spojují -1. až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na boční stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 116 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 110 cm.

Parkování:

V podzemních garážích je umístěno více než 5 vyhrazených parkovacích stání.

Poznámky:

Bankomat je přístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce do 120 cm. Bankomat je částečně přístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce 121 - 126 cm. Bankomat je nepřístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce nad 126 cm.

Mapováno 5/2023