ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Bankomat ČS

Nepřístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Popis:

Bankomat je umístěn vně objektu menzy České zemědělské univerzity nad schody u vstupu. Hlavní vstup do budovy je bariérový ( + 4 schody). Pro přístup k bankomatu je nutné využít vedlejší upravený vstup dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 86 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm), dále je třeba pokračovat výtahem na úroveň zvýšeného přízemí a hlavním vstupem (dvoukřídlé dveře, otevírají se automaticky do stran) na ochoz k bankomatu. Manipulační prostor u bankomatu je dostatečný. Bankomat je zapuštěn ve zdi bez podjezdu. Nejvýše umístěné tlačítko je ve výšce 131 cm, čtečka na kartu ve výšce 108 cm, otvor pro platební kartu je ve výšce 132 cm, otvor pro výdej bankovek je ve výšce 109 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 103 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 90 cm) a sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 107 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 115 cm.

Parkování:

U objektu jsou dvě vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Bankomat je přístupný, je-li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce do 120 cm. Bankomat je částečně přístupný, je-li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce 121 - 126 cm. Bankomat je nepřístupný, je-li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce nad 126 cm. O přístupnosti rozhodují vnější bariéry, zejména přístup k bankomatu.

Mapováno 4/2022