ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Bankomat ČS

Nepřístupný
Kontakty

Prokešovo náměstí 1803/8
Ostrava




Popis:

Bankomat je součástí pobočky ČS a je umístěn v zádveří. U vstupu do budovy je mírný podélný sklon (4,9 %). Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé a otevírají se automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace u dveří chybí. Čtečka na kartu (výška 137 cm, odsazení od rohu 11 cm) pro vstup do zádveří mimo otvírací dobu je umístěna vlevo u dveří. Bankomat je zapuštěn ve zdi bez podjezdu. Manipulační prostor u bankomatu je dostatečný. Nejvýše umístěné tlačítko je ve výšce 135 cm, výška středu monitoru je 133 cm, otvor pro platební kartu je ve výšce 137 cm, otvor pro výdej bankovek je ve výšce 117 cm.

Parkování:

Vyhrazená parkovací stání jsou k dispozici v podzemních garážích, které jsou z náměstí přístupné výtahem (automaticky otevírané dveře šířka 81 cm; klec šířka 109 cm, hloubka 140 cm). Pro vstup do garáží z uliční úrovně je nutné načíst kód parkovacího lístku. Čtečka (výška 129 cm) je umístěna u výtahu vpravo.

Poznámky:

Bankomat je přístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce do 120 cm. Bankomat je částečně přístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce 121 - 126 cm. Bankomat je nepřístupný, je li nejvyšší ovládací prvek i výstupy ve výšce nad 126 cm.