ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Veřejné WC Hlavní nádraží JIH

Přístupný
Kontakty

Wilsonova 300/8
Praha 2





WEB 

Popis:

Veřejné toalety se nacházejí v průchodu JIH, který vede z hlavní haly k nástupištím. Součástí zařízení jsou dvě přístupné kabiny (1. kabina dveře šířka 100 cm; kabina šířka 216 cm, hloubka 175 cm; 2. kabina dveře šířka 100 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 173 cm) umístěné naproti obsluze před turnikety.

Kabiny se uzamykají na Euroklíč, klíč je k dispozici u obsluhy. Jednokřídlé dveře obou kabin jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. U dveří je zvonková signalizace (výška 126 cm).

Kabiny jsou řešeny zrcadlově, přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava nebo zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka min. 88 cm). Toaletní mísy jsou vybavené dvěma sklopnými madly.

Propojení podlaží Hlavního nádraží zajišťuje dvojice prosklených výtahů (automaticky otevírané dveře šířka 91 cm; kabina šířka 110 cm, hloubka 198 cm).

Poznámky:

Mapováno 9/2021.

Galerie:
Veřejné WC Hlavní nádraží JIH   Veřejné WC Hlavní nádraží JIH   Veřejné WC Hlavní nádraží JIH   Veřejné WC Hlavní nádraží JIH   Veřejné WC Hlavní nádraží JIH