ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

WC Metro A - Nádraží Veleslavín

Přístupný
Kontakty


Praha 6





Popis:

Hygienické zázemí je umístěno v úrovni vestibulu (podchodu) stanice, přístup je možný výtahem (úroveň -1). Oddělení WC muži a WC ženy mají společný vstup (dvoukřídlé dveře šířka 85/44 cm), Následuje společná předsíň (šířka 203 cm, hloubka 335 cm) s okénkem obsluhy (výška 91 cm).

Přístupná toaleta WC ženy je vlevo a je součástí oddělení WC ženy s prostornou předsíní.
Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 177 cm, hloubka 160 cm) je uzavřená, otevření zajistí personál. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zleva (šířka 112 cm). Mísa WC je opatřena sklopným a pevným madlem.

Přístupná toaleta WC muži je vpravo a je součástí WC muži s prostornou předsíní. Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 177 cm, hloubka 162 cm) je také uzavřená, otevření zajistí personál. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (šířka 115 cm). Mísa WC je opatřena sklopným a pevným madlem.


Oddělení WC muži a WC ženy mají společný vstup. Vstupní dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 85 cm, vedlejší křídlo šířka 44 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Následuje společná předsíň (šířka 203 cm, hloubka 335 cm) s okénkem obsluhy (výška 91 cm).

Přístupná toaleta WC ženy
Přístupná toaleta WC ženy je vlevo a je součástí oddělení WC ženy. Přístup je přes předsíň, vstupní jednokřídlé dveře (šířka 90 cm) se otevírají směrem do předsíně (šířka 382 cm, hloubka 295 cm).
Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 177 cm, hloubka 160 cm) je uzavřená, otevření zajistí personál. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zleva (šířka 112 cm). Mísa WC je opatřena sklopným a pevným madlem.

Přístupná toaleta WC muži
Přístupná toaleta WC muži je vpravo a je součástí WC muži. Přístup je přes předsíň, vstupní jednokřídlé dveře (šířka 90 cm) se otevírají směrem do předsíně (šířka 423 cm, hloubka 204 cm). Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 177 cm, hloubka 162 cm) je volně přístupná. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (šířka 115 cm). Mísa WC je opatřena sklopným a pevným madlem.

Přebalovací místnost
Přebalovací místnost je součástí oddělení WC ženy, přístupná je z předsíně oddělení WC ženy, vstupní jednokřídlé dveře (šířka 70 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Vybavení místnosti (šířka 231 cm, hloubka 157 cm) tvoří sklopný přebalovací pult (výška 97 cm).

Poznámky:

Provozní doba: http://www.dpp.cz/provozni-doba-socialnich-zarizeni-v-metru/

Mapováno 5/2021

Galerie:
WC Metro A - Nádraží Veleslavín   WC Metro A - Nádraží Veleslavín