ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

WC metro A – Bořislavka

Přístupný
Kontakty


Praha 6





Popis:

Hygienické zázemí se nachází ve východním vestibulu stanice, přístupném výtahem nebo rampou z ulice Liberijská. Oddělení WC muži a WC ženy mají společný vstup. Vstupní dveře se otevírají automaticky, šířka průchodu je dostatečná. Následuje společná předsíň (šířka 366 cm, hloubka 290 cm) s okénkem obsluhy (výška 80 cm).

Přístupná toaleta WC ženy je vlevo a je součástí oddělení WC ženy s prostornou předsíní, ve které je k dispozici přebalovací pult. Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 178 cm, hloubka 212 cm) je uzavřená. Otevření zajistí personál. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (šířka 113 cm). Mísa WC je vybavena sklopným a pevným madlem.

Přístupná toaleta WC muži je umístěna vpravo a je součástí WC muži, opět s prostornou předsíní a přebalovacím pultem. Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 175 cm, hloubka 212 cm) je uzavřená. Otevření zajistí personál. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zleva (šířka 110 cm). Mísa WC je vybavena sklopným a pevným madlem.

Přístupná toaleta WC ženy
Přístupná toaleta WC ženy je vlevo a je součástí oddělení WC ženy. Vstup (šířka 96 cm) vede přes předsíň (šířka 200 cm, hloubka 354 cm), zde je k dispozici sklopný přebalovací pult (výška 80 cm). Vpravo je vstup jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) do další předsíně (šířka 200 cm, hloubka 354), dveře se otevírají směrem ven, do 1. předsíně.
Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 178 cm, hloubka 212 cm) je uzavřená. Otevření zajistí personál. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (šířka 113 cm). Mísa WC je opatřena sklopným a pevným madlem.

Přístupná toaleta WC muži
Přístupná toaleta WC muži je umístěna vpravo a je součástí WC muži. Vstup (šířka 96 cm) vede přes předsíň (šířka 260 cm, hloubka 549 cm), zde je k dispozici sklopný přebalovací pult (výška 80 cm) a je zde vstup do kabiny přístupné toalety.
Kabina (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 175 cm, hloubka 212 cm) je uzavřená. Otevření zajistí personál. Jednokřídlé dveře jsou označené a otevírají se směrem ven. Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zleva (šířka 110 cm). Mísa WC je opatřena sklopným a pevným madlem.

Poznámky:

Provozní doba: http://www.dpp.cz/provozni-doba-socialnich-zarizeni-v-metru/

Remapováno 5/2023.

Galerie:
WC metro A – Bořislavka   WC metro A – Bořislavka