ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Grand Café Orient

Částečně přístupný
Kontakty

Ovocný trh 569/19
Praha 1

telefon +420 224224240


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště ANO Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kavárna se nachází v 1. patře Domu U Černé Matky Boží. Přístupový chodník má povrch z mozaikové dlažby. Hlavní vstup do objektu tvoří dvoukřídlé, trvale otevřené dveře (průjezd šířka 136 cm) s prahem (výška 2 cm). Ze vstupní haly vedou ke schodišti a výtahu dvoukřídlé kyvné dveře (šířka 2x 70 cm). Zvonková signalizace u dveří není.

Vstupní dveře kavárny jsou dvoukřídlé (šířka 2x 70 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Ze zádveří (šířka 151 cm, hloubka 127 cm) vedou do interiéru další dvoukřídlé, trvale otevřené dveře (průjezd šířka 113 cm), které se otevírají mechanicky směrem ze zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 78 cm) bez možnosti podjezdu. Přístup na terasu s omezeným manipulačním prostorem je možný jednokřídlými dveřmi (šířka 86 cm) s prahovou lištou (výška 4 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 132 cm, hloubka 136 cm) spojuje přízemí až 4. patro. Klec je vybavena madlem (výška 92 cm) a zrcadly na bočních stěnách. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 124 cm.

WC:

Hygienické zázemí není součástí kavárny.

Ve 3. patře objektu je k dispozici přístupná toaleta WC muži a ve 2. patře toaleta s totožnými parametry WC ženy. Kabiny (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 170 cm, hloubka 197 cm) jsou s předsíní (dveře šířka 88 cm; šířka 170 cm, hloubka 104 cm). Jednokřídlé dveře do kabiny WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 114 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 6/2017

Galerie:
Grand Café Orient   Grand Café Orient   Grand Café Orient   Grand Café Orient
Mapa